Yritys

Vip-linjat / A1-Palvelukuljetus Oy on taksi- ja tilausajoihin erikoistunut Mikkeliläinen yritys. Olemme tarjonneet ensiluokkaista taksi- ja tilausajoa kaikkiin henkilökuljetustarpeisiin vuoden 2007 alusta alkaen. Pääasiassa liikennöimme Mikkelin alueella.

Perustamisvuodesta 2007 lähtien me A1-Palvelukuljetus Oy:ssä olemme panostaneet toimintamme monipuoliseen ja määrätietoiseen kehittämiseen voidaksemme taata Sinulle asiakkaanamme aina hyvää ja luotettavaa palvelua – turvallisuutta ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Alkolukolliset automme täyttävätkin vähintään EURO5-päästönormit, uusimmat jo EURO6-päästönormit.

Moderni kuljetuskalustomme koostuu laadukkaasta  Volkswagen Transporter tilataksista, Volkswagen Caddy Maxi esteettömästä taksista, BMW henkilöautotaksista sekä  Mercedes-Benz Sprinter linja-autosta, jotka muuntuvat eri kuljetustarpeisiin helposti ja nopeasti. Olemme huomioineet palvelutarjonnassamme myös monet yksilölliset kuljetustarpeet sekä erityisryhmät.

Kokeneista huippuammattilaisista koostuva henkilökuntamme on motivoitunut huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä koko palveluprosessin ajan.

Lunastamme palvelulupauksemme kaikkien asiakasryhmien kohdalla toimimalla aina ammattimaisesti ja joustavasti. Meille on lisäksi tärkeää, että palvelumme pelaa myös silloin, kun asiakkaamme on erityistä huolenpitoa kaipaava.

Energisyys, sitoutuminen, osaaminen ja motivaatio ovat arvojamme. Varmistamme niiden toteutumisen myös tulevaisuudessa jatkokouluttamalla ja kehittämällä henkilökuntaamme säännöllisesti.

PAARITAKSIKULJETUKSET

Paaritaksisiirroissa luotamme vankkoihin ja korkealuokkaisiin Medirol merkkisiin paareihin. Kyseisen valmistajan paarit ovat läpäisseet mm. vaativat törmäys-, ja rasitustestit.

Ota yhteyttä